Náhled předního přebalu DVD

Ostrov

The Island, USA, 2005

Režie: Michael Bay

Hrají: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi, Michael Clarke Duncan, Ethan Phillips, Siobhan Flynn, Max Baker, Katy Boyer, Glenn Morshower, Mary Pat Gleason, Alex Carter, Shawnee Smith, Kirk Ward, Don Michael Paul, Kim Coates, Marty Papazian, Yvette Nicole Brown, Brian Leckner, Kathleen Rose Perkins, Jamie McBride, Randy Oglesby, Chris Ellis, Trent Ford, Mark Christopher Lawrence

Délka filmu: 136 minut

Formát obrazu: 2,40:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české, anglické

Vydal: Warner Home Video

Z dílny režiséra Michaela Baye přichází akcí napakovaná jízda v rychlém pruhu, přímo "Ohromující útok na vaše smysly!"
Clay Smith, The Insider.

Děj filmu: Ewan McGregor a Scarlett Johanssonová vedou hvězdné obsazení jako rezidenti v izolované, supermoderní komunitě.
Píše se rok 2019 a Lincoln 6-Echo patří ke šťastlivcům, kteří přežili kontaminaci Země a žijí v rozsáhlém moderním Institutu pod neustálým dohledem. Spřátelí se s půvabnou dívkou Jordan 2-Delta, která je vylosována, aby se přesunula na Ostrov. Údajně to je jediné místo na zeměkouli, které není zamořeno a všichni touží po tom, aby tam mohli odcestovat. Jenže Lincolna na rozdíl od ostatních pronásledují neodbytné otázky, na něž hledá odpověď. A když se mu podaří vniknout do technického sektoru, zjistí, že všichni obyvatelé Institutu jsou součástí děsivého experimentu s klonováním, že Země není zničená a Ostrov neexistuje. Také Lincoln i Jordan jsou klony skutečných lidí, jimž mají poskytnout náhradní orgány pro transplantaci. Dvojici se podaří uprchnout a přestože svět lidí je pro ně nebezpečný a v mnohém nepochopitelný, vědí, že svobodu si musí vybojovat nejen pro sebe, ale i pro ostatní vězněné bytosti určené k likvidaci.

Bonusy: Film o filmu OSTROV

Pokud se vám film líbil, určitě si nenechte ujít následující podobné filmy:

Minority Report
Minority Report
12 opic
12 opic
AEONFLUX
AEONFLUX
Agent bez minulosti
Agent bez minulosti
Bournův mýtus
Bournův mýtus
Bourneovo ultimátum
Bourneovo ultimátum

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.