Náhled předního přebalu DVD

Most do země Terabithia

Bridge To Terabithia, USA, 2007 (2006)

Režie: Gabor Csupo

Hrají: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick, Bailee Madison, Kate Butler, Devon Wood, Emma Fenton, Grace Brannigan, Latham Gaines, Judy McIntosh, Patricia Aldersley, Lauren Clinton, Isabelle Rose Kircher, Cameron Wakefield

Délka filmu: 91 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české, slovenské

Vydal: SPI

Zavřete oči a otevřete svou mysl!
Magické místo čeká na své objevení...

Děj filmu: Jesse je obyčejný kluk z chudé rodiny, který to nemá v životě právě jednoduché. Jeho nová kamarádka Leslie, dívka s jedinečnou fantazií, však zná způsob, jak se dostat dalek od všech trápení! Společně ve své fantazii přejdou most do kouzelného království Terabithia, které je paralelním světem k jejich běžným všedním dnům ve škole a jejich životy už nikdy nebudou stejné jako dřív...

Film je adaptací stejnojmenného celosvětově úspěšného bestselleru Katherine Patersonové koprodukovaný dvěma předními filmovými studii Walt Disney Pictures a Walden Media, která se nedávno podepsala pod kinohitem Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň.
Pod tvorbu nádherných paláců, mystických bytostí a zázračné přírody se podepsalo oscarové studio Weta Digital ve Wellingtonu, Nový Zéland, z jehož dílny vyšly kinohity jako Pán prstenů 1-3, King Kong a mnohé další.
Film je celovečerním debutem talentovaného režiséra, který má na svém kontě nominaci na Oscara a cenu Emmy - Gabora Csupa. Film se stejně jako Pán prstenů 1-3 natáčí ve West Aucklandu, na Novém Zélandu v lesích Riverhead.

Bonusy: Tajemství knihy, Jak vznikala Terabithia, Videoklip, Upoutávky.

Pokud se vám film líbil, určitě si nenechte ujít následující podobné filmy:

Bílá vrána
Bílá vrána
Má mě rád, nemá mě rád
Má mě rád, nemá mě rád
Zábavný park
Zábavný park
Americká krása
Americká krása
Ďáblíci
Ďáblíci
(Na špičkách)

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.