Náhled předního přebalu DVD

Malá miss Sunshine

Little Miss Sunshine, USA, 2007 (2006)

Režie: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Hrají: Greg Kinnear, Steve Carell, Toni Collette, Paul Dano, Abigail Breslin, Alan Arkin

Délka filmu: 98 minut

Formát obrazu: 98

Zvuk: DD 5.1 anglický, ruský, 2.0 polský

Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, dánské, finské, řecké, hebrejské, maďarské, polské, portugalské, islandské, norské, rumunské, slovinské, ruské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Vydejte se na neskutečně zábavnou cestu s Hooverovými, jednou z nejroztomileji narušených rodin v historii filmové komedie.
Táta Richard (Greg Kinnear) se zoufale snaží prodat svůj motivační program, jak se stát úspěšným... bez jakéhokoliv úspěchu. Matka a "strážkyně cti" Sheryl (Toni Collete) je rpo svou výstřední rodinu oporou a teď má navíc na krku i svého bratra v depresích (Steve Carell), kterého právě propustili z nemocnice poté, co dostal košem. A pak tu jsou také Hooverovic mladí - sedmiletá Olive (Abigail Breslin), jež touží stát se královnou krásy a Nietzscheho obdivovatel Dwayne (Paul Dano) - teenager, který se momentálně nachází ve fázi hlubokého mlčení. Třešničkou na rodinném dortu je sprostý dědeček (Alan Arkin), jenž byl kvůli nevychovanosti nedávno vyhozen z domova důchodců. Když ale Olive dostane příležitost zúčastnit se jako soutěžící prestižní soutěže "Malá Miss Sunshine" v daleké Kalifornii, rodina se jako jeden muž naskládá do staré rezavějící dodávky Volkswagen a vydává se na dalekou cestu. Jejich podpora bude mít skutečně legrační důsledky.

Bonusy: Alternativní konce s komentářem režisérů, Komentář režisérů Jonathana Daytona a Valerie Faris

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.