Náhled předního přebalu DVD

Nesvatbovi

Wedding Crashers, USA, 2005

Režie: David Dobkin

Hrají: Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher, Jane Seymour, Keir O'Donnell, Bradley Cooper, Ron Canada, Henry Gibson, Dwight Yoakam, Rebecca De Mornay, Jennifer Alden, Sparkle, Camille Anderson, Diora Baird, Kathryn Joosten, Will Ferrell, James Carville, Cindy Taylor, Summer Altice, Brian T. Lynch, Larry Joe Campbell

Délka filmu: 114 minut

Formát obrazu: 21:9

Zvuk: DD 5.1 anglický, český, maďarský

Titulky: anglické, české, maďarské, bulharské, chorvatské, rumunské, srbské, slovinské

Vydal: Warner Home Video

Pronikněte na párty roku!
Tahle komedie je událostí, kterou si nemůžete nechat ujít!

Děj filmu: Zprostředkovatelé rozvodů John Beckwith (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) jsou jak obchodní partneři, tak dlouholetí přátelé, kteří mají ideální jarní koníček – vetřou se na svatbu a tam narušují její poklidný chod.
Ať už jde o svatbu židovskou, italskou, irskou, čínskou či hinduistickou, tohle charismatické a okouzlující duo ji rozloží. Vždy mají v rukávu nějaký příběh pro hosty a za chvíli se stanou středem každého banketu. Tam se však přísně drží svých pravidel, jak rozložit svatbu a vyděsit každou vdavekchtivou ženu.
Na konci jedné úspěšné sezóny Jeremy zjistí, že dcera vysoce postaveného vládního pracovníka Williama Clearyho (Christopher Walken) a jeho žena Kathleen (Jane Seymour) se bude vdávat a je vysoká pravděpodobnost, že ve Washingtonu to bude společenská událost číslo jedna.
Na akci se John a Jeremy “zavěsí” na družičky Claire (Rachel McAdams) a Glorii (Isla Fisher), aby v jejich stínu uskutečnili svůj ďábelský plán.
Následná recepce předčí očekávání všech. Stoly jsou plné lahůdek, drahé nápoje tečou proudem, všichni korzují a nebo si užívají rytmů swingu. Jeremy úspěšně svádí Glorii, leč Johnův flirt s Claire je náhle neočekávaně překažen jejím přítelem Sackem (Bradley Cooper). John, který se do Claire hluboce zamiloval se pokouší přemluvit Jeremyho, aby pro tentokrát zapomněli na svá pravidla a u příležitosti prodlouženého víkendu přijali pozvání na chatu rodiny Clearyových. Tam duo kamarádů prostřednictvím mnohých trapasů a záměn zjistí, že rodina Clearyů je naprosto nefunkční a zároveň dojdou poučení ohledně lásky a přátelství.

Bonusy: Vystřižené scény, Dokument ze zákulisí, Komentář Owena Wilsona a Vince Vaughna, Komentář režiséra Davida Dobkina a mnohem víc!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.