Náhled předního přebalu DVD

Scooby-Doo
Film

Scooby Doo, USA, 2002

Režie: Raja Gosnell

Hrají: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson, Isla Fisher, Miguel A. Núńez Jr., Michala Banas, Andrew Bryniarski, Jess Harnell, Frank Welker, Pamela Anderson, Sandra McCoy, Nicholas Hope

Délka filmu: 83 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 anglický, český, polský

Titulky: anglické, české, polské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Jejda! Dva roky po tom, co společnost "Záhady" s. r. o. ukončila kvůli uražené ješitnosti zúčastněných svou činnost, jsou Scooby-Doo a jeho inteligentní a záhady řešící parta, Fred, Daphne, Shaggy a Velma, každý zvlášť, pozváni na Strašidelný ostrov. Mají přímo na žhavé půdě ultramoderního Spring Break přijít na kloub sérii nadpřirozených úkazů. Znepokojený tím, že v jeho strašidelném parku může opravdu strašit, snaží se jeho majitel Emile Mondavarious dát zase dohromady tyto všeobecně známé řešitele záhad dřív, než všudypřítomný děs vyžene jeho návštěvníky. Scooby a celá parta musejí překonat vzájemné třenice a soustředit se na to, jak falešným příšerám zatrhnout jejich řádění a zachránit si vlastní kůži a možná i... celý svět! VRR-RAF!

Bonusy: Nikdy neuvedené scény, Střípky z natáčení, Ukázky z filmu, Komenáře, "Země milionu bubnů" hudební video skrývá něco mimořádného, A ještě mnohem víc!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.