Náhled předního přebalu DVD


Number Ones

Délka: 95 minut

Formát obrazu: 4:3

Bonusy: Waterloo (From Top Of The Pops, England 1974), I Do, I Do, I Do, I Do, I Do, SOS And Waterloo (From Hei Sveis!, Norway 1975), I Have A Dream And Under Attack (From The Late Late Breakfast Show, England 1982), Number Ones Scrapbook

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.

Seznam stop:
  1. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  2. Mamma Mia
  3. Dancing Queen
  4. Super Trouper
  5. SOS
  6. Summer Night City
  7. Money, Money, Money
  8. The Winner Takes It All
  9. Chiquitita
  10. One Of Us
  11. Knowing Me, Knowing You
  12. Voulez-Vous
  13. Fernando
  14. Waterloo
  15. Ring Ring
  16. The Name Of The Game
  17. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
  18. Take A Chance On Me
  19. I Have A Dream