Náhled předního přebalu DVD

Invictus:
Neporažený

Invictus, USA, 2009

Režie: Clint Eastwood

Hrají: Matt Damon, Morgan Freeman, Scott Eastwood, Langley Kirkwood, Robert Hobbs, Leleti Khumalo, Patrick Lyster, Penny Downie, Danny Keogh

Délka filmu: 128 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, rumunské, maďarské, anglické pro neslyšící

Vydal: MagicBox

Napínavý pravdivý příběh jednoho sportovního triumfu

Děj filmu: Za svůj hrdinský boj proti apartheidu strávil 27 let ve vězení. Co udělal Nelson Mandela po svém zvolení do funkce prezidenta Jihoafrické republiky? Odmítl pomstu, odpustil všem, kteří ho utiskovali a začal hledat národní soudržnost na velmi nezvyklém poli rugbyového hřiště. Clint Eastwood (Nejlepší režisér roku 2009 podle National Board of Review’s) režíruje inspirující příběh o skutečné lidské velikosti: Týmu i celého národa.
V roli, která mu přinesla cenu National Board of Review’s pro nejlepšího herce a nominaci na Oscara®, Morgan Freeman jako Nelson Mandela žádá kapitána národního týmu (Matt Damon nominovaný na Oscara® jako nejlepší herec ve vedlejší roli) a jeho podceňované spoluhráče, aby dokázali nemožné a získali Světový pohár. Jeden tým, jedna země. Univerzální jazyk sportu nikdy nezněl tak výmluvně jako v Eastwoodově filmu Invictus: Neporažený.

Bonusy: Matt Damon hraje rugby - Proměna hollywoodské hvězdy ve skutečného hráče rugby, Invictus: hudební upoutávka.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.