Náhled předního přebalu DVD
Na sv. Valentýna

Na sv. Valentýna

Valentine s Day, USA, 2010

Režie: Garry Marshall

Hrají: Topher Grace, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Julia Roberts, Jessica Biel, Jennifer Garner, Emma Roberts, Patrick Dempsey, Joe Jonas, Kathy Bates, Jamie Foxx, Eric Dane, Queen Latifah, George Lopez, Shirley MacLaine, Hector Elizondo, Roberta Valderrama, Taylor Lautner, Taylor Swift, Carter Jenkins, Sarah Lilly, Lisa Roberts Gillan

Délka filmu: 106 minut

Formát obrazu: 21:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, maďarské, rumunské, anglické pro neslyšící

Vydal: Magic Box

Od režiséra filmu Pretty Woman.

Děj filmu: Tolik hvězd, tolik legrace! Hvězdné herecké obsazení exceluje v báječné a dojemné romantické komedii režiséra filmů Pretty Woman a Deník princezny. V tomto pohledu na klíčový den každého milostného života se jednotlivé příběhy prolínají, kolidují a vracejí jako bumerang.
Co tu máme? Nabídku k sňatku, květiny, které nebyly odeslány, velké tajemství, které bude konečně vysloveno, i její bláznivý nápad "zastavím se a překvapím ho”. Kdo bude překvapen víc? Hádky, polibky, trapasy, správné tahy a ještě mnohem víc. Ať už s láskou začínáte, anebo jste s ní skončili, do téhle vlídné a zábavné oslavy romantiky, korunované 19 hvězdami, se prostě zamilujete.

Bonusy: Sex ve městě 2: Exkluzivní nahlédnutí Hvězdná kolekce vynechaných scén

Pokud se vám film líbil, určitě si nenechte ujít následující podobné filmy:

Láska nebeská
Láska nebeská

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.