Náhled předního přebalu DVD

Morganovi

Did You Hear About the Morgans?, USA, 2009

Režie: Marc Lawrence

Hrají: Sarah Jessica Parker, Hugh Grant, Elisabeth Moss, Kim Shaw, Mary Steenburgen, Sam Elliott, Seth Gilliam, David Call, Michael Kelly, Wilford Brimley, Dana Ivey, Hristo Hristov, Frosty Lawson, George Aloi, James P. Anderson

Délka filmu: 99 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, ruský, DS VO polský, DS maďarský

Titulky: české, slovenské, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, estonské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, litevské, polské, rumunské, srbské, slovinské, turecké.

Vydal: Bonton

Děj filmu: Komedie Morganovi vypráví příběh velice úspěšného manželského páru z Manhattanu, Paula a Meryl Morganových (Hugh Grant a Sarah Jessica Parker), jejichž dokonalý život má jen jedinou chybičku – rozpadá se jim manželství. Problémy v lásce ale nejsou ničím ve srovnání s tím, co na ně osud chystá vzápětí: jsou svědky vraždy a stanou se středem zájmu nájemného zabijáka. FBI se je jakožto svědky snaží ochránit a pošle proto Morganovi z jejich milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde je partnerský vztah, který narážel na jistá úskalí, nucen čelit Skalistým horám... leda by se Morganovým v jejich novém životě oproštěném od BlackBerry podařilo trochu zpomalit a znovu probudit vzájemnou vášeň.

Bonusy:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.