Náhled předního přebalu DVD
Herci

Zvláštní škola

Lower Learning, USA, 2008

Režie: Mark Lafferty

Hrají: Jason Biggs, Eva Longoria Parker, Rob Corddry, Monica Potter, Will Sasso, Hayes MacArthur, Kyle Gass, Erik Palladino, Patricia Belcher, Ed Helms, Ryan Newman

Délka filmu: 91 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 2.0 český, anglický

Titulky: české a české pro neslzyšící

Vydal: Bonton film

Bez pravidel!   Bez úniku!   Bez vyučování!

Děj filmu: Vítejte na základní škole Geraldine Ferraro! Mezi učiteli se to hemží opilci, lenochy nebo psychotiky, děti se tu potulují bez dozoru a zoufalý zástupce ředitele Tom Willoman (Jason Biggs) se sotva drží na nohou. Když ale do školy přijíždí neskutečně přitažlivá okresní inspektorka Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker – Zoufalé manželky), aby ji s konečnou platností zavřela, společně s Tomem zosnují plán, jak znovu získat moc nad studenty a odstranit korupcí prolezlého ředitele Billingse (Rob Corddry - The Daily Show). Nezodpovězené otázky však zůstávají… Co tak hrozného mohlo Willomana poznamenat natolik, že je z něj teď takový trouba? Lze považovat náboje z větrových bonbonů či boxerské zápasy za vhodné vyučovací prostředky? Kolik škody může nadělat banda zdivočelých druháků?
Ve vedlejších rolích Zvláštní školy - ztřeštěné komedie o trampotách a nástrahách veřejného školství se představuje Monica Potter (Kauzy z Bostonu) a Will Sasso (MAD TV).

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.