Náhled předního přebalu DVD
Herci

Sex, lži a video

Sex, Lies, and Videotape, USA, 1989

Režie: Steven Soderbergh

Hrají: Andie MacDowell, James Spader

Délka filmu: 93 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, VO polský

Titulky: české, slovenské, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, řecké, hindské, maďarské, islandské, polské, slovinské, turecké

Vydal: Bonton film

Děj filmu: V této erotické komedii je nezvyklý vztah tří titulních postav odhalován skrze sex, lži a video s doutnající smyslností a kousavým humorem. James Spader (TV seriál “Kauzy z Bostonu”) si odnesl Cenu pro nejlepšího herce z Filmového festivalu v Cannes za svůj geniálně nenápadný a svůdný výkon v roli Grahama, dlouho ztraceného přítele ze studií, který se vrací zpátky do města a zásadně ovlivňuje životy Johna, do sebe zahleděného sukničkáře, jeho andělské ženy Ann a její vyzývavé sestry Cynthie. Jeden po druhém jsou zataženi do Grahamova velmi “osobního projektu”, který všechny vztahy navždy promění.
Velkolepá komediální filmová prvotina režiséra Stevena Soderbergha (Dannyho parťáci, Traffic – Nadvláda gangů, Erin Brockovich) nabízí i strhující výkony Petera Gallaghera (Americká krása), Andie MacDowell (Michael) a Laury San Giacomo (TV seriál “Just Shoot Me”).

Bonusy:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.