Náhled předního přebalu DVD

Stáhni mě do Pekla

Drag Me To Hell, USA ,2009

Režie: Sam Raimi

Hrají: Alison Lohman, Flor de Maria Chahua, Justin Long, Jessica Lucas, Sage Stallone

Délka filmu: 95 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české

Vydal: Hollywood Classic Entertainment

Christine má dobrou práci, skvělého přítele a zářnou budoucnost před sebou.
Ale za tři dny se její život změní na peklo.

Děj filmu: Hororový příběh si pohrává s myšlenkou, že nakrknout starou cikánskou čarodějnici se nevyplácí. Mladá bankovní úřednice Christine (Alison Lohman) se pokouší jedné takové pomoct s nesplácenou hypotékou. Nadřízený však její snahu stopne, aniž by věděl, jaké následky to pro Christine bude mít – smrtící kletbu! Od této chvíle začíná zběsilá snaha mladé dívky o záchranu své duše, po které se sápou pekelné spáry staré čarodějnice.
Hororový veterán Sam Raimi je zpět! Poté, co převedl na filmová plátna slavnou komiksovou postavu Spider-Man a udělal z ní miliardovou trilogii, vrací se ke svým kořenům. Ke kultovním filmům Evil Dead (1981) a Armáda temnot (1992), které se dodnes umísťují na předních příčkách žebříčků nejlepších hororů všech dob a jsou populární nejenom mezi režisérovými fanoušky.
Sam Raimi patří po Spider-Manovi k největším jménům Hollywoodu. Proto měl při Stáhni mě do pekla volnou ruku a neomezený rozpočet. Jeho návrat k hororu se odehrává ve velkém stylu. Napětí graduje, démoničtí pronásledovatelé jsou dostatečně odporní, nadpřirozené události patřičně krvavé a strašidelné. Světová premiéra v Cannes přinesla filmu nejenom bouřlivé ohlasy, ale také několikaminutové standing ovation.
Snímek produkoval Raimiho dlouholetý spolupracovník Robert G. Tappert, který se podílel na všech režisérových hororech už do kultovního Evil Dead (1981).

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.