Náhled předního přebalu DVD

Bolt
Pes pro každý případ

Bolt, USA, 2008

Režie: Byron Howard a Chris Williams

Hrají: Animovaný - hlasy: Dan Fogelman, Diedrich Bader, Greg Germann, J.P. Manoux, James Lipton, John Travolta, Malcolm McDowell, Mark Walton, Miley Cyrus, Nick Swardson, Randy Savage, Susie Essman

Délka filmu: 93 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 EX český, slovenský, anglický, maďarský

Titulky: české, anlické, slovenské, maďarské

Vydal: © DISNEY

Pro superpsa Bolta je každý den plný dobrodružství, nebezpečí a intrik – alespoň do té doby, dokud kamery natáčejí.

Děj filmu: Animovaný pes Bolt, jeden z nejsympatičtějších filmových hrdinů poslední doby, se musí obejít bez svých superschopností, kterými oplývá před kamerou, a vydat se na opravdové dobrodružství.
Bolt, nejúžasnější a nejbáječnější pes na planetě zemi. Čtyřnohý akční hrdina s neuvěřitelnými superschopnostmi žije život plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah. Jeho supersíla, laserový pohled a superštěk ho nikdy nezradí a dobro s Boltem na své straně vždy zvítězí. Bolt je zkrátka pes pro každý případ.
Shodou okolností se Bolt ocitne v New Yorku, daleko od domova, a musí se dostat ke své majitelce Penny na druhé straně Ameriky. Televizní kamery ovšem neběží, režisér ani štáb tu nejsou a psí superschopnosti najednou nefungují tak, jak by měly. Bolt, hvězda televizního seriálu, se však nevzdává. Ozbrojen pouze deziluzemi, že všechny jeho ohromné skutky a schopnosti jsou skutečné, a s pomocí dvou prazvláštních společníků, kteří cestují s ním: unavenou, vyhozenou domácí kočkou jménem Micka a televizí posedlým křečkem v plastikovém balónu jménem Bivoj, Bolt objevuje fakt, že k tomu, aby se stal hrdinou nepotřebuje žádné super schopnosti. Společně s nimi se vydává na další skvělou výpravu. Za dobrodružstvím, které je tentokrát opravdové.
 
„Bolt – pes pro každý případ představuje první úspěšné propojení dlouholetých tradic animované tvorby studia Walta Disneyho a kreativních počítačových kouzelníků studia Pixar. Pod filmem studia Disney jsou totiž podepsáni i Johna Lasseter, držitel Oscara za režii filmů Příběh hraček, Život brouka, Příběh hraček 2 a Auta, a Ed Catmull, průkopník počítačové animace, který stál u zrodu Pixar Animation Studios
Vedle pozitivních ohlasů a kritik měl Bolt úspěch také u diváků. V českých kinech vidělo Bolta přes sto tisíc diváků, v kinech po celém světě pak vydělal téměř 300 milionů dolarů.

Bonusy:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.