Náhled předního přebalu DVD

Moje borůvkové noci

My Blueberry Nights. Hong Kong / Čína / Francie, 2007

Režie: Kar Wai Wong

Hrají: Norah Jones, Jude Law, David Strathairn, Natalie Portman, Hector A. Leguillow, Rachel Weisz, LaVita Brooks, Nate Bynum, Chad R. Davis, Trent Dee, Frankie Faison Geoff Falk, Bill Hollis, Christy Hamilton, Jan Falk

Délka filmu: 91 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české, anglické

Vydal: Palace Pictures

CESTA SEBEPOZNÁNÍ JAKO LÉK NA ZLOMENÉ SRDCE

Jaká vzdálenost dělí zlomené srdce od nových začátků? Jak se její délka měří?
Peněžní sumou, dálkou, kterou jste ušli, nebo množstvím vzpomínek?

Děj filmu: Elizabeth (Norah Jones), zklamaná mladá žena, se vydává na pouť za účelem sebepoznání ve snaze vyléčit zlomené srdce. Zatímco se její emocionální jizvy zacelují, prožívá s těmi, které při svých toulkách potkává, nové a zcela nečekané situace. Ať už jde o poetické filozofování s majitelem noční kavárny (Jude Law), zoufalé plány hazardní hráčky, které se lepí smůla na paty (Natalie Portman), či o zničený vztah mezi policistou (David Strathairn) a jeho vzpurnou manželkou (Rachel Weisz)... Všechny tyto zážitky mění Elizabethin přístup k životu, vztahům a nakonec i k sobě samé. Zvolna se osvobozuje z pout minulosti a objevuje novou cestu - tu, na jejímž konci čeká opravdová láska.
Film MOJE BORŮVKOVÉ NOCI v režii světově uznávaného režiséra Wong Kar Waie je působivým příběhem, který diváka provede dálavami, rozprostírajícími se mezi bolestí ze ztracené lásky a radostným znovuobjevením sebe samého.

Bonusy: Trailery, nabízíme, film o filmu, za kamerou.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.