Náhled předního přebalu DVD

Mejdan v Las Vegas

What Happens in Vegas..., USA, 2008

Režie: Tom Vaughan

Hrají: Cameron Diaz, Queen Latifah, Ashton Kutcher, Lake Bell, Michelle Krusiec, Rob Corddry, Russ Russo, Amanda Setton

Délka filmu: 97 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, turecký

Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, maďarské, islandské, portugalské, slovinské, turecké

Vydal: Bonton Film

Děj filmu: Joy (Cameron Diaz) právě vyhodil z bytu její teď už bývalý přítel. Jacka (Ashton Kutcher) pro změnu vyhodili z práce. Oba dva poslechnou své nejlepší přátele a vyjedou se zrekreovat do města hříchu - do Las Vegas. Hned první večer na sebe při divoké pitce narazí a jak už to tak ve Vegas bývá, nakonec se i vezmou. Po ránu je střízlivější pohled na celou akci dovede ke zjištění, že se musejí nechat okamžitě rozvést. Jenže to by nesměli do jednoho z automatů vhodit čtvrťák, který jim vynesl pohádkový jackpot tři milióny dolarů. To není zrovna málo peněz a novomanželé se nejsou schopni dohodnout, jak s penězi naloží. Obrátí se dokonce i na soud, který jim ovšem nařídí půl roku společného soužití a výhru "zmrazí", takže s ní nemůže disponovat ani jeden z nich. Jenže žít s člověkem, kterého sotva znáte a který vás maximálně rozčiluje, není zrovna jednoduché. Možná ale bude jednodušší ho úplně zničit. Tedy, pokud si ti dva nejsou souzeni.

Mejdan v Las Vegas je tradiční romantická komedie o dvou mladých lidech, jejichž osudy se nečekaně, ale o to intenzivněji, střetnou v jednom z nejdivočejších měst světa. Kromě situačního humoru film stojí na hereckých výkonech krásné Cameron Diaz (Něco na té Mary je, Charlieho andílci) a idolu dívčích srdcí Ashtona Kutchera. Las Vegas je filmařsky velmi vděčné místo - ujeté večírky, rychlosvatby, lákavé výhry a hvězdný punc z něj činí ideální místo pro rozdováděnou dvojici looserů, jejichž životy se tak ještě více zamotají. Výborně oběma hrdinům sekundují Lake Bellová a Rob Corrdry v rolích jejich nejlepších přátel. Psycholožku si zahrála dnes už spíš herečka než zpěvačka Queen Latifah (Horší už to nebude, Hairsprey).

Bonusy: Komentáře tvůrců, Posezení s Cameron a Ashtonem, Z právncké firmy Stephena J. Hadera, ESQ, DVD Extra: Chvilka se Zachem Galifianakisem, Vynechané scény, Nepovedené záběry, Překvapení.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.