Náhled předního přebalu DVD

Gone Baby Gone

Gone Baby Gone, USA, 2007

Režie: Ben Affleck

Hrají: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman

Délka filmu: 110 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DS 2.0 český, maďarský, polský, DD 5.1 anglický, ruský

Titulky: české, anglické, slovenské, maďarské, polské, řecké, bulharské, ruské, lotyšské, litevské, rumunské, estonské, ukrajinské

Vydal: Forum Home Entertainment

Děj filmu: Režijní debut hollywoodského herce Bena Afflecka je natočený podle úspěšné knihy Dennise Lehanea sbohem, baby o pohřešovaném dítěti.
Film se odehrává v chudé bostonské čtvrti Dorchester. Tady beze stopy zmizí čtyřletá Amanda McCready. Policie je v pátrání neúspěšná, proto se Amandin strýc obrátí na soukromé detektivy Patricka Kenzieho (Casey Affleck) a Angie Genarrovou (Michelle Monaghan). Amandina matka Helene (Amy Ryan), která je závislá na drogách, detektivům odhaluje temné dorchesterské podsvětí, plné drogových dealerů a pedofilů. Do případu se zapojuje také detektiv Remy Bressant (Ed Harris) a policejní kapitán Jack Doyle (Morgan Freeman). Když už se zdá, že se případ chýlí ke konci, na povrch vypluje šokující tajemství.

Bonusy: Ze zákulisí filmu s Benem Affleckem, Obsazení, Vystřižené scény s komentářem režiséra Bena Afflecka a autora Aarona Stockarda.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.