Náhled předního přebalu DVD

Hvězdný prach

Stardust, UK / USA, 2007

Režie: Matthew Vaughn

Hrají: Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Ricky Gervais, Nathaniel Parker, Sienna Miller, Jason Flemyng, Peter O'Toole, Ian McKellen, Rupert Everett, Sarah Alexander, Jake Curran

Délka filmu: 123 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, 2.0 polský

Titulky: české, řecké, maďarské, polské, portugalské, anglické, chorvatské, hebrejské, arabské, srbské, bulharské, rumunské, slovinské, islandské, slovenské

Vydal: Magic box

Děj filmu: Tristan Thorne (Charlie Cox) miluje místní krasavici Victorii (Sienna Miller) a to tak, že jí hodlá přinést spadlou hvězdu. Netuší ovšem, že ta po svém dopadu získala podobu krásné dívky jménem Yvaine (Claire Danes).
Ohavné čarodějnici (Michelle Pfeiffer) by spořádání Yvainina srdce zajistilo věčné mládí a krásu. Největším nepřítelem bude Tristan sám, který se do dárku pro dívku svých snů zamiloval a bude ji chránit za každou cenu.

„Nádherné princezny, ohavné čarodějnice, létající piráti, božská láska, dokonalý hrdina a to vše v kouzelném světě. Co můžete chtít víc?“ rozplývá se Gene Shalit z Today´s o Hvězdném prachu, ve velkém dobrodružství hrají Claire Danes s Michelle Pfeiffer a Robertem De Nirem.

Bonusy: Dobrá znamení: Jak se točil film, Vynechané scény, Nepovedené scény, Trailer.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.