Náhled předního přebalu DVD

Když si Chuck bral Larryho

I Now Pronounce You Chuck And Larry, USA, 2008 (2007)

Režie: Dennis Dugan

Hrají: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Steve Buscemi, Richard Chamberlain, Nicholas Turturro, Dan Aykroyd, Ving Rhames, Nick Swardson, Rob Corddry, Becky O´Donohue, Chandra West, James Lance Bass, Jamie Chung, Jessica O´Donohue, Dave Matthews, Rachel Dratch, Peter Dante, Adam Herschman, Jonathan Loughran, Michael Ahl

Délka filmu: 111 minut

Formát obrazu: 1,85:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české, anglické, bulharské, řecké, rumunské

Vydal: Bonton

Děj filmu: Chuck a Larry jsou nejlepší přátelé a zároveň chlouby hasičského sboru. Mají k sobě tak blízko, že Larry jednoho dne Chucka požádá, aby mu potvrdil, že spolu žijí v jedné domácnosti. Na první pohled zvláštní přání má jednoduchý důvod. Larry si tím chce pojistit, že jeho dětem bude v budoucnosti vyplacena životní pojistka. Pak se ale v jejich neobvyklém svazku začne šťourat jeden znuděný úředník a těmhle dvěma chlapům jak poleno nezbude, než předstírat skutečný vztah, ve kterém těžkosti překonávají ruku v ruce jako láskou zasažení novomanželé! Ve vedlejších rolích se představují Jessica Biel, Ving Rhames a Dan Aykroyd.

Bonusy: Smích je nakažlivý - Šílené nepovedené záběry a veselé momenty s herci!, A nyní vás prohlašuji za muže a... a muže?, Nahlédněte do zákulisí natáčení, kde herci prozradí své nejoblíbenější momenty z filmu, Podívej, kdo se stavil - Adam a Kevin se zamýšlejí nad herci, kteří se ve filmu objevili v epizodních rolích, Zastavit, padnout a kutálet - Herecké hvězdy vysvětlují, jak se natáčely nebezpečné kaskadérské scény!, A mnohem více!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.