Náhled předního přebalu DVD

Šílený Max 3
Dóm hromů

Mad Max Beyond Thunerdome, USA, 2007 (1985)

Režie: George Ogilvie

Hrají: Mel Gibson, Tina Turner

Délka filmu: 102 minut

Formát obrazu: 21:9

Zvuk: anglický, německý, španělský

Titulky: české, anglické, chorvatské, holandské, finské, francouzské, německé, řecké, hebrejské, maďarské, islandské, italské, německé, polské, portugalské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Magic Box

Děj filmu: Dva muži vstoupí. Odcházejí jen jeden. Taková jsou pravidla arény v Dómu hromů ve městě Bartertown. Zákonodárkyně Aunty Entity bude muset brzy přidat ještě jedno pravidlo: "Neštvěte šíleného Maxe!" Šílený Max a Dóm hromů s Melem Gibsonem (Smrtonosná zbraň, Maverick) v hlavní roli hrdiny Maxe, který bojuje proti barbarům post-katastrofické budoucnosti. Tentokrát se stává zachráncem kmene ztracených dětí.
Hudební hvězda Tina Turner září v roli dominantní Aunty Entity, která chce v touze po moci využít Maxe k posílení své vlády nad Bartertownem. Režiséři George Miller a George Ogilvie stvořili další apokalypsu na kolech. Ve filmu uvidíte jednu z nejlepších bojových scén mezi Maxem a gladiátorem Blasterem, kdy oba používají palice, řetězové pily a cokoliv jiného, co není k podlaze Dómů hromů přibito. Po zhlédnutí Šíleného Maxe a Dómu hromů budete souhlasit s písní z filmového soundtracku "We Don't Need Another Hero".

Pokud se vám film líbil, určitě si nenechte ujít následující podobné filmy:

Šílený Max 1
Šílený Max 1
Šílený Max 2
Šílený Max 2
Bojovník silnic
Soudný den
Soudný den

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.