Náhled předního přebalu DVD

Střelec v ohrožení

The Contractor, USA, 2007

Režie: Josef Rusnak

Hrají: Wesley Snipes, Lena Headey, Ralph Brown, Charles Dance

Délka filmu: 94 minut

Formát obrazu: 1,85:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, arabské, chorvatské, dánské, finské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, norské, polské, rumunské, slovinské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Wesley Snipes se vrací v hlavní roli napínavého akčního thrilleru o špičkovém střelci, který se po nepodařeném atentátu na vůdce teroristické skupiny sám ocitá na útěku. Ve vedlejší roli se představuje Lena Headey (300: Bitva u Thermopyl).
Na vysloužilého střelce Jamese Diala se obrací jeho starý zaměstnavatel, aby odstranil jednoho z nejnebezpečnějších teroristů světa. Stopa teroristy byla zachycena v Londýně a pro ostřelovače Dialových kvalit by to měl být snadný úkol. Rutinní mise však nevychází podle plánu a z Diala se stává štvanec na útěku. V čele jeho pronásledovatelů stojí britská policie se svým hlavním vyšetřovatelem Windsorem. Když je pak Windsor zavražděn a Dial z jeho smrti falešně obviněn, konečně pochopí, že byl zrazen. Jeho jedinou nadějí se tak stává dvanáctiletá dívka, kterou při svém zoufalém pátrání po skutečném vrahovi náhodou potkává.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.