Náhled předního přebalu DVD

Bambi 2

USA, 2007

Hrají: animovaný

Délka filmu: 70 minut

Zvuk: DD 5.1 český

Vydal: Walt Disney

Děj filmu: Jeden z hvězdných filmových klenotů stříbrného plátna, animovaný příběh jelenního prince Bambiho, se k vám vrací v dalším úžasném příběhu, Bambi 2. Toužebně očekávané pokračování osudu osiřelého kolouška a jeho lesních přátel znovu potěší všechny malé i velké diváky a osloví také ty, kteří se s našim oblíbeným hrdinou ještě nesetkali.
Poté, co je Bambiho maminka zastřelena lovci, vychovává a zasvěcuje mladého srnečka do pravidel koloběhu života jeho otec Velký kníže. Jak už to však bývá, kníže je velmi přísný rodič a Bambi musí dokázat, že je skutečný princ a až jednou dospěje, bude moci svého otce v jeho nesmírné síle a moudrosti zastoupit a nahradit. Ale také hrdý otec pochopí, že se má od svého syna hodně co naučit... A tak s espolečně vydávají na nelehkou cestu, na níž vzájemnou snahou překonají smutek ze ztráty a najdou v sobě něco krásného a nečekaného: rodinu.
Znovu se vracejí vaši milovaní přátelé - veselý zajíček Dupík, stydlivý skunk Kvítko, moudrý Výr - a seznámíte se s dalšími skvělými kamarády.
Fascinující animace a okouzlující písně vám spolu s příběhem přináší jedinečný a nezapomenutelný filmový zážitek, proto si Bambiho 2 určitě nenechte ujít!

Bonusy: Ze zákulisí Disney: Odkaz, inspirace a realizace na Bambiho účet neboli několik vtipných příhod a momentů z natáčení, Hry a akce: Zachraň se, kdo můžeš Skicy a kresby - profesionální Disney kreslíř Andreas Deja vás naučí, jak nakreslit Dupíka

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.