Náhled předního přebalu DVD

Jackass 2
Film nesestříhán

Jackass Number Two, USA, 2007 (2006)

Režie: Jeff Tremaine

Hrají: Johnny Knowxille, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Wee Man, Preston Lacy, Dave England,...

Délka filmu: 89 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, 2.0 maďarský, polský

Titulky: české, anglické, chorvatské, řecké, hebrejské, arabské, polské, srbské, bulharské, maďarské, rumunské, slovinské, portugalské, islandské

Vydal: Magic Box

Děj filmu: O pokračování New York Times napsaly: "... nejodvážnější, neuvolněnější komedie moderního filmu." Spoře odění kašpaři Johnny Knowville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Presto Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2.
Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly zvracení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla to útoku s nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou.
Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými záběry a dalšími bonusovými drobnosmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek - Jackass 2.

Bonusy: Audio komentář Johnnyho Knoxvilla, Stevea-O, Chrise Pontia, Ryana Dunna, Wee Mana, Prestona Lacyho, Davea Englanda, Ehrena McGheheya, Jeffa Tremainea, Dimitrye Elyashkeviche, Jak se dělal Jackass 2, Vynechané scény, Nesestříhané přidané scény, Další

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.