Náhled předního přebalu DVD

Monty Pythonův létající cirkus 4

Monty Python's Flying Circus, Británie, 2007 (2006)

Režie: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlem, Terry Jones, Michael Palina

Hrají: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlem, Terry Jones, Michael Palina

Délka filmu: 170 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: Mono anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, arabské, chorvatské, dánské, holandské, finské, francouzské, německé, řecké, hindské, maďarské, islandské, italské, norské, polské, portugalské, rumunské, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Milý čitateli téhle krabičky,
i všechny pěkné věci musí někdy skončit. A tak to bylo i s Monty Pythonovým létajícím cirkusem, neopakovatelně nápaditou a geniálně bláznivou, světově proslulou komediální skupinou. Po čtyřech letech šílených nápadů dali Pythoni svému účinkování v televizi vale a přeměnili se v superhrdiny, kteří opakovaně zachraňují svět před ďábelskými zloduchy a hrozbami z vesmíru. Ale nebojte se! Jejich prehistorické hrdinské činy jsou nyní dostupné na tomhle skvostně remasterovaném a absolutně úplném DVD s kompletní čtvrtou sérií, jejíž součástí jsou takové perly jako Nákup mravence, Kalaharští pálkaři a Zlatý věk balonů.
A pro pořádek ještě jednou - každý skeč ze čtvrté série je opět připomenut obrázkem. (Jistě, jistě. Autoři jsou na svou práci skutečně pyšní. Napiště jim klidně dopis a dejte jim co proto.)
Takže neotálejte! Odneste si tohle DVD domů hned teď, protože až se příště asteroid přiblíží k Vašemu domu, mohli by mít Pythoni už jinou práci. A nezapomeňte: To není balon! To je vzducholoď!
S upřímným pozdravem,
vnitřní hlas, který k Vám promlouvá, když čtete tyto řádky.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.