Náhled předního přebalu DVD

Monty Pythonův létající cirkus 2

Monty Python's Flying Circus 2, 2007 (2006)

Režie: Graham Chapman, John Cleese, Terry Giliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin

Hrají: Graham Chapman, John Cleese, Terry Giliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin

Délka filmu: 386 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: Mono anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, arabské, chorvatské, dánské, holandské, finské, francouzské, německé, řecké, hindské, maďarské, islandské, italské, norské, polské, portugalské, rumunské, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Bůh pochopil, že dílo, které stvořil, má právo na život a prohlásil: "Ať tedy vznikne druhá série". Tak spatřila světlo světa kompletní druhá série Monty Pythonova létajícího cirkusu! Mistři komedie v ní opět předvádějí svůj výstřední, neopakovatelně nápaditý a geniálně bláznivý humor. A vy máte teď možnost celou druhou sérii získat na tomto nádherně remasterovaném, prokazatelně pravém a naprosto kompletním DVD. Jen pro Vaše potěšení, milí diváci, Pythoni znovu probudili svůj umělecký talent a stvořili takové klasické skeče jako "Ministerstvo švihlé chůze", "Prejt" a "Španělská inkvizice".
A aby bylo úplně všem naprosto jasné, co drží v ruce, lidé, kteří tuhle krabičku připravovali, každý skeč druhé série ještě připomněli obrázkem. (Na Vaši inteligenci, zdá se, příliš nesázejí. To Vám povídám!)

Takže si to odneste domů, pořádně se nasmějte a nezapomeňte... "Nikdo nečeká španělskou inkvizici!"

S upřímným pozdravem,
                vnitřní hlas, který k Vám promlouvá, když čtete tyto řádky.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.