Náhled předního přebalu DVD

Monty Pythonův létající cirkus 1

Monty Python's Flying Circus, Británie, 2007 (2006)

Režie: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlem, Terry Jones, Michael Palin

Hrají: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlem, Terry Jones, Michael Palin

Délka filmu: 392 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: Mono anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, arabské, chorvatské, dánské, holandské, finské, francouzské, německé, řecké, hindské, maďarské, islandské, italské, norské, polské, portugalské, rumunské, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Na úplném počátku... nestála televize za nic. Pak ale bůh stvořil Monty Pythonův létající cirkus a televize začala přinášet lidem radost. Ohavně výstřední a k popukání legrační Pythoni způsobili převrat v komedii a pootočili kormidlem lidských dějin. Teď si díky zázraku v podobě DVD můžete znovu prohlédnout nádherně remastrovanou a prokazatelně pravou kompletní první sérii téhle průlomové show, a to včetně božích šíleností jako jaou "Mrtvý papoušek", "Drc drc" a "Drvoštěpova píseň" (Podle všeho oblíbený hit samotného boha). A pro případ, že by se vám pojem "kompletní první série" zdál nedostatečně výstižný, lidé, kteří tuhle krabičku připravovali, cítili potřebu to nejlepší z každého skeče ještě zvýraznit. Vejtahové.
Takže si tohle DVD odneste domů, ohromte své přátele a uspokojte své mocné Pythonovské touhy, kteřé s vámi tolik cloumají. A teď všichni společně... "Je drvoštěp a má se fajn..."
S upřímným pozdraven, vnitřní hlas, který k tobě promlouvá, když čteš tyto řádky.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.