Náhled předního přebalu DVD

Twin Peaks
sezóna 1, epizody 2. až 4.

Twis Peaks, USA, 2007 (1990)

Režie: David Lynch, Duwayne Dunham, Lesli Linka Glatter, Tim Hunter, Tina Rathborne

Hrají: Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Joan Chen, Piper Laurie, Lara Flynn Boyle, Sherilyn Fenn, Jack Nance, Ray Wise,

Délka filmu: 138 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DD 5.1 anglický, Mono německý, italský, španělský

Titulky: anglické, dánské, české, holandské, německé, řecké, maďarské, italské, norské, portugalské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Paramount Pictures

2. epizoda: Agent Cooper demonstruje šerifovým lidem své neobvyklé deduktivní metody ovlivněné východními filozofiemi při hledání pachatele z okruhu podezřelých (iniciály LJ). Kamarádka Lory Donna a James si přiznávají lásku a současně na vlastní pěst pátrají po příčině Lořiny smrti. Dozvídáme se více o vazbě Bena Horna a Jerryho k podniku Jednooký Jack.

3. epizoda: Po incidentu mezi Cooperovou posilou z FBI, nevychovaným expertem Albertem, a doktorem Haywardem je Lora Palmerová pohřbena. Do Twin Peaks přijíždí Lořina sestřenice Madeline. Cooper vypráví kolegům o podivném snu s trpaslíkem a krásnou dívkou, která mu řekla jméno vraha. Šerif Truman vezme Coopera mezi tajný spolek, snažící se odhalit obchod s drogami.

4. epizoda: Na scéně se objevuje jednoruký muž - a také Bob, běsný muž z vizí matky Lory Palmerové a ze snů agenta Coopera. Majitelka snacku RR Norma očekává návrat manžela Hanka, který má být propuštěn na podmínku z vězení. Dcera Bena Horna Audrey se chystá pátrat na vlastní pěst.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.