Náhled předního přebalu DVD

Bojovník

The Brave, USA, 2007

Režie: Johnny Depp

Hrají: Marshall Bell, Elpidia Carrillo, Johnny Depp, Frederic Forrest, Luis Guzmán, Max Perlich, Pepe Serna, Slarence Williams III, Marlon Brando

Délka filmu: 119 minut

Formát obrazu: 1,78:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české

Vydal: Filmhouse

Děj filmu: Raphael (Johnny Depp) má indiánské předky, ale to mu v životě ještě nikdy nepomohlo. Právě ho propustili z vězení a ke sklence něčeho ostřejšího má rozhodně blíž, než k novému zaměstnání, což s početnou rodinou na krku není zrovna ta nejlepší kombinace. Šance Raphaelovi svitne s příchodem pana McCarthyho (Marlon Brando). Nabídka je jednoduchá, lákavá a smrtící. Raphael dostane 50 tisíc dolarů na ruku, pokud se nechá umučit před kamerou. Snuff videa jsou poctivý byznys a peníze dostane Raphaelova rodina, spolu s nějakým rozumným vysvětlením o příčině smrti. Se zálohou v kapse tak začíná poslední týden Raphaelova života. Co udělá? Jak utratí peníze? Řekne to někomu?
Bojovník je produkčním debutem Johnnyho Deppa, který si kromě hlavní role napsal i scénář a obstaral režii. V hereckém obsazení navíc najdete hvězdy formátu Marlona Branda nebo Luise Guzmána a budete šokováni tím, že si příběh nebere vůbec žádné servítky. Dočkal se potlesku v Cannes, ale v Americe nikdy nebyl oficiálně uveden. Teď je řada na vás.

Bonusy: Upoutávka, Z naší nabídky

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.