Náhled předního přebalu DVD

Záhada Bermudského trojúhelníku II.

The Triangle, USA, 2007 (2005)

Režie: Craig R. Baxley

Hrají: Eric Stoltz, Catherine Bell, Lou Diamond Phillips, Bruce Davison, Michael Rodgers, Lisa Brenner, John Sloan, Barrie Ingham, Charles Martin Smith, Sam Neil

Délka filmu: 83 minut

Formát obrazu: 16:09

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české

Vydal: Palace Pictures

Děj filmu: Děj tohoto třídílného filmu je zasazen do prostředí Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede dohromady pátrání po jedné z největších legendárních záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně rychle o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různá odvětví včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odborníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život a vydává se vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek.
Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít zvláštní věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Trojúhelníku.

Bonusy: Trailery

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.