Náhled předního přebalu CD

To nejlepší podle Terryho Gilliama
Monty Python

Terry Gilliam's Personal Best, Velká Británie, 2006

Režie: Terry Gilliam

Délka filmu: 57 minut

Formát obrazu: 4:03

Zvuk: DS anglický

Titulky: české, anglické, dánské, holandské, finské, francouzské, hindské, chorvatské, islandské, maďarské, norské, německé, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Terry Gilliam - narušený americký animátor, díky němuž se Monty Pythoni posunuli ze škatulky "velmi neobvyklé" do přihrádky "naprosto šílené" - nakonec ztratil nervy. Od Dobrodružství Barona z Munchausenu, Lupičů času a Strachu a hnusu v Las Vegas nezaujal Gilliamovu vratkou duši žádný projekt tak jako tento úkol - stvořit úplně nový pythonovský zážitek poskládáním toho nejlepšího z celé historie Létajícího cirkusu. Konečný výsledek uložený v tomto drobném a skromném obalu je sktučně ohromující. Připravte se na historicky první animovaný Monty Pythonovův program, který vypadá přesně tak, jak by ho Gilliam natočil, kdyby byla BBC dost šílená na to, aby mu to dovolila.

Bonusy: Pro ty, kteří z Pythonů viděli úplně všechno, je tu osobní test sestavený pythonovským expertem Kimem "Howardem" Johnsonem a navíc To druhé nejlepší podle Terryho Gilliama.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.