Náhled předního přebalu CD

To nejlepší podle Terryho Jonese
Monty Python

Terry Jones' Personal Best, Velká Británie, 2006

Režie: Terry Jones

Délka filmu: 57 minut

Formát obrazu: 4:03

Zvuk: DS anglický

Titulky: české, anglické, dánské, holandské, finské, francouzské, hindské, chorvatské, islandské, maďarské, norské, německé, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonus

Děj filmu: Terry Jones - spisovatel, režisér, herec, politický satirik a geniální všeuměl stále nemůže přijít na to, jak naložit se svým životem. A tak se vrací, aby nás obtěžoval. Mezi svými pokusy zachránit svět si pan "Má gigantická duše se nedokáže rozhodnout" Jones dal i práci s prozkoumáním celé čtyřleté éry Létajícího cirkusu, aby za to shrábnul veškeré zásluhy. Zde vám předkládá nejelitnější výběr toho úplně nejlepšího z pythonovských skečů a k tomu přidává i nezpochybnitelné důkazy, že je to všechno jeho dílo. Takže nalijte si sklenici sherry a vydejte se společně s Terrym u piana na bláznivou procházku pamětí, kterou pojmenoval: "Jak jsem stvořil Monty Pythonův létající cirkus".

Bonusy: Pro ty, kteří z Pythonů viděli úplně všechno, je tu osobní test sestavený pythonovským expertem Kimem "Howardem" Johnsonem a navíc To druhé nejlepší podle Terryho Jonese.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.