Náhled předního přebalu CD

To nejlepší podle Grahama Chapmana
Monty Python

Graham Chapman's Personal Best, Velká Británie, 2006

Režie: Graham Chapman

Délka filmu: 57 minut

Formát obrazu: 4:03

Zvuk: DS anglický

Titulky: české, anglické, dánské, holandské, finské, francouzské, hindské, chorvatské, islandské, maďarské, norské, německé, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Říká se, že někdo by si nejraději všechno odnesl s sebou do hrobu. Jiní naopak odmítají odejít. Graham Chapman - doktor, vysoký herec, samobijec a opravdu slavný mrtvý chlapík - patří mezi ty druhé. Od jeho smrti v roce 1989 se Chapmanova filmografie rozrostla minimálně o 8 filmů a televizních pořadů a Chapman se tak zařadil mezi nejplodnější mrtvoly od Elvisových dob. Tohle DVD je jeho devátá posmrtná práce. Na jeho počest ji sestavilo pět zbývajících členů jedinečného Monty Pythonova létajícího cirkusu, kteří vybrali skeče, o nichž si mysleli, že by i Chapmanovi připadali nejlepší. Ale pochopitelně se mohou mýlit.

Bonusy: Pro ty, kteří z Pythonů viděli úplně všechno, je tu osobní test sestavený pythonovským expertem Kimem "Howardem" Johnsonem a navíc To druhé nejlepší podle Grahama Chapmana.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.