Náhled předního přebalu DVD

Noční let

Red Eye, USA, 2006 (2005)

Režie: Wes Craven

Hrají: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Colby Donaldson, Max Kasch, Jack Scalia, Robert Pine, Rand Gamble, Jenny Wade, Kyle Gallner

Délka filmu: 82 minut

Formát obrazu: 21:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, maďarské, polské

Vydal: Bonton

Děj filmu: Režisér Wes Craven přináší film "Noční let" - napínavý thriller, který se odehrává v desetikilometrové výšce.
Lisa Reisert letadla nenávidí, ale hrůze, která jí čeká během nočního letu do Miami, nemá se strachem z létání nic společného.
Jen chvíli po startu Lise soused Jackson výhrůžně prozradí skutečný důvod, proč je na palubě: je agentem zapojeným do spiknutí s úkolem zabít bohatého a mocného obchodníka... A Lisa je jeho klíč k úspěchu. Pokud odmítne spolupracovat, zabiják na Jacksonův pokyn zavraždí jejího otce. V pasti proudového letadla deset kilometrů nad zemí nemá Lisa kam uniknout, ani nemůže zavolat pomoc, aniž by ohrozila život otce, ostatních cestujících i svůj vlastní. Kilometry ubývají a Lise už v její zoufalé snaze zmařit plány bezcitného únosce a zastavit hroznou vraždu nezbývá skoro žádný čas.

Bonusy: Komentář autorů: Wes Craven (režie), Marianne Maddalena (produkce), Patrick Lussier (střih), Natáčení filmu Noční let, Nepovedené záběry, Wes Craven: Nový druh thrilleru, Trailer k filmu A co když je to pravda?

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.