Náhled předního přebalu DVD

Špína

Dirty, USA, 2006 (2005)

Režie: Chris Fisher

Hrají: Cuba Gooding, Jr., Clifton Collins, Jr., Keith David, Wyclef Jean, Aimee Garcia, Tory Kittles

Délka filmu: 93 minut

Formát obrazu: 2,40:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, polský

Titulky: české, anglické, bulharské, chorvatské, dánské, finské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, norské, polské, rumunské, slovinské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Pouliční nepokoje, všudypřítomná policejní korupce a nechvalně proslulé války gangů. V takovém prostředí se odehrává syrový a nemilosrdný příběh o policajtovi a bývalém členovi gangu v jedné osobě, který se teď musí během jediného dne rozhodnout mezi svým svědomím a loajalitou. Armando Sancho byl v pouhých 28 letech naverbován do tajné jednotky policejního oddělení v Los Angeles, aby pomohl v boji se zákeřnými gangy. Své zkušenosti ze života na ulici teď využívá proti těm, které přísahal ochraňovat. Se svým parťákem Salimem Adelem udržují pořádek v ulicích Los Angeles jediným způsobem, který znají - silou. Ale není nic nebezpečnějšího než gangster s odznakem. A když se tihlde dva dostanou pod palbu, jen jeden z toho vyjde živý.

Bonusy: "Zašpinění" - Pohled do zákulisí premiéry filmu Špína, Vynechané scény, Videoklip "Chump" od Oh No, Film o filmu "Těžké dělostřelectvo"

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.