Náhled předního přebalu DVD

Human Traffic

Human Traffic, Velká Británie, 2006

Režie: Justin Kerrigan

Hrají: John Simm, Lorraine Pilkington, Shaun Parkes, Danny Dyer, Nicola Reynolds, Dean Davies

Zvuk: anglický

Titulky: české

Vydal: XMAG

Děj filmu: Human Traffic se velmi záhy po svém uvedení zařadil mezi zásadní filmy chemické generace let devadesátých. Drogy, kluby, bary, hospody, vinyly, guest listy, tenisky, mobilní telefony, extáze a DJs - to jsou ikony, které tato doba a tato generace přinesla. A to je přesně to, co najdete v prvotině režiséra Justina Kerrigana, s mistrovským citem pro ty nejvtipnější situace, které party život přinášel.
Film se koncentruje na jeden víkend z pohledu pěti kamarádů, kteří žijí svůj život potomků britské střední vrstvy v velšském Cardiffu, moc je nebaví jejich práce, mají problémy s rodiči a celý týden se nemohou dočkat pátečního odpoledne, kdy vše může začít...
Soundtrack má na svědomí Pete Tong a obsahuje hudbu od C. J. Bollanda, Fat Boy Slima, Chemical Brothers, Underworld, Orbital nebo Armanda van Heldena. Na plátně se, mimo jiné, objeví také Carl Cox v roli ostrého majitele klubů, nebo britský spisovatel Howard Marks. Human Traffic je tak nocí, o kterou byste se neměli nechat připravit.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.