Náhled předního přebalu DVD

My scene
Hvězdy Hollywoodu

Barbie, My Scene, USA, 2005

Hrají: Animovaný

Délka filmu: 71 minut

Formát obrazu: 1,66:1

Zvuk: DD 5.1 anglický, DS český, slovenský, maďarský

Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Dívky My Scene Barbie, Madison, Chelsea, Nolee a Delancey okusí fascinující svět filmu ve svém prvním celovečerním snímku!
Povídání o nákupech, módě a klucích je na nějakou chvíli přerušeno, když poblíž jejich oblíbeného v New York City natáčí velká hollywoodská produkce. S trochou drzosti se dívkám podaří stát se součástí komparsu. Ve skvělých kostýmech vypadají nádherně a vše nabere ještě větší obrátky, když je Madison vybrána režisérem, aby zastoupila jednu z hlavních hereček. Díky tomu se Madison dostává do světa velkých hvězd a setkává se s nejpopulárnějším mladým hollywoodským hercem. Stoupne jí sláva do hlavy nebo prohlédne pozlátko a uvedomí si, kdo jsou její praví přátelé?
Nenechte se ujít dívky My Scene kráčející po červeném koberci k neuvěřitelně báječné zábavě, nádherným šatům a zákulisnímu vzrušení v MY SCENE HVĚZDY HOLLYWOODU!

Bonusy: Profil osobnosti od Barbie, Hledej módní doplňky s Chelsea, Jak se stát hvězdou s Madison, Test filmových vědomostí od Nolee, Vystřižené scény a nepovedené záběry od Delancey

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.