Náhled předního přebalu DVD

Peter Pan
Návrat do Zeme Nezemě

USA, 2005

Režie: Walt Disney

Hrají: animovaný

Délka filmu: 69 minut

Formát obrazu: 1,66:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské, bulharské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Po dnes již klasickém příběhu Petera Pana přicháhí nové celovečerní animované dobrodružství studia Disney Návrat do Země Nezemě. Čeká vás napětí, spousta legrace, fantazie a kouzel. Uvidíte všechny oblíbené hrdiny jako Nezbedu, kluky Uličníky nebo kapitána Hooka. Navíc se ale představí i Jane, Wendina dcera, která stejně jako její máma zpočátku o Peteru Panovi pochybuje. Nevěří na pohádky, dokud ji kapitán Hook neunese na létající lodi z opravdového Londýna do Země Nezemě. Tam Jane zjistí, že piráti připravují na Petera Pana a Nezbedu past, ze které je může dostat jen ona sama. Pouze Jane teď může vykřiknout zaklínadlo, letět na kouzelném hvězdném prachu, zachránit Petera Pana a s ním celou Zemi Nezemi.
Dokonalá animace, nové písničky a opravdové dobrodružství od začátku do konce - to je Peter Pan: Návrat do Země Nezemě, Disneyho animovaný film pro děti a všechny duchem mladé dospěláky.

Bonusy: disney pohádková knížka, Zachraňte Kluky uličníky - hra, Ztracené poklady - 2x vystřižené scény, Pluto - animovaný příběh

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.