Náhled předního přebalu DVD

Benjamin Kvítko

Německo, 2005 (2003)

Hrají: animovaný, namluvili: Jiří Hromada, Inka Šecová, Soňa Sloupková, Veronika Gajerová, Jiří Zavřel, Jiří Korn, Jiří Knot,...

Délka filmu: 120 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: český, slovenský

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Zažij neuvěřitelná dobrodružství se slonem Benjaminem Kvítkem a jeho nejlepším kamarádem, chlapcem Otou. Můžeš spolu s nimi objevovat jejich tajemství a poznávat okolní svět. Potkáš nové kamarády, zažiješ s nimi hodně zábavy a možná se i něco nového naučíš.
Benjamin Kvítko žije v zoologické zahradě. Každý den zažívá nová dobrodružství a objevuje nová tajemství. Při svých vycházkách do města poznává mnoho zajímavých a nových věcí. Vydej se s ním za dobrodružstvím!
Hodně zábavy si užiješ i s ukecaným havranem Guliverem, který všechno ví a všude byl. Bude tě provázet ve všech Benjaminových dobrodružstvích.
Opička Ali Baba je podezřelá z krádeže banánů. Ale je to oprabdu tak? Nechme na Benjaminovi, aby záhadu vyřešilv části Zloděj banánů.
Maháradža z Rubistanu trpí vzácnou chorobou. A kdo ho vyléčí? Benjaminova prazvláštní květina. Jak je to možné? To se dozvíte v části Kouzelná květina. A máme tu soutěž o nejkrásnější zahrádku! Chystá se na ni i ředitelova teta Hilda, které pomáhá náš Benjamin. Ale někdo za zahrádky ukradl lekníny a žáby!
A chcete vědět, jaký dárek dostal starosta z Austrálie? Tak se podívejte na část Benjamin zahradníkem.
Jehňátko flíček stále někam utíká. Ale Benjamin dosáhne toho, že Flíček už zůstane u svého stáda a pan Ponožkář je opět spokojený. V části ZOO pro všechny se dozvíte celý příběh.
A teď jsou s námi dva malí lední medvídci! Ale, počkejte, kde jsou? Zatoulali se někam? Pan starosta chce vyhrát soutěž! Á, lední medvídci už jsou zase na světě a nakonec ještě pomáhají městu! Jak? To uvidíte v dílu Benjamin a polární medvídci.

Bonusy:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.