Náhled předního přebalu DVD

Benjamin Kvítko

Německo, 2005 (2003)

Hrají: animovaný, namluvili: Jiří Hromada, Inka Šecová, Soňa Sloupková, Veronika Garerová, Jiří Zavřel, Jiří Korn, Jiří Knot, Bodhan Tůma, Zbyšek Pantůček, Libor Terš, Radovan Vaculík, Miloš Vávra, Bohdan Tůma

Délka filmu: 120 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: český, slovenský

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Zažij neuvěřitelná dobrodružství se slonem Benjamínem Kvítkem a jeho nejlepším kamarádem, chlapcem Otou. Můžeš spolu s nimi objevovat jejich tajemství a poznávat okolní svět. Potkáš nové kamarády, zažiješ s nimi hodně zábavy a možná se i něco nového naučíš.
Benjamin Kvítko žije v zoologické zahradě. Každý den zařívá nová dobrodružství a objevuje nová tajemství. Při svých vycházkách do města poznává mnoho zajímavých a nových věcí. Vydej se s ním za dobrodružstvím!
Budou mít v ZOO tradiční jarní slavnost, aby získali peníze na jídlo pro zvířátka? A kde skončí starostova radnice? To se dozvíte v části Slavnost v ZOO.
Nechá opravdu starosta postavit prostředkem lesa silnici? Zvířátkům se to vůbec nelíbí. A co na to náš hrdina? Tak na to se podívejte v části Benjamín hajným.
Duch Kašmír jede na dovolenou. Ale kdo bude místo něj na hradě strašit? Jestli chcete spatřit to největší strašidlo ze všech, tak se podívejte na díl Na hradě straší.
Rodina zvířátek má nový přírůstek! Komu vadí stavba bazénu a proč je u barona potopa? V části Narodil se hrošík uvidíte, jak Benjamín a jeho přátelé všechbo vyšeší. Někdo tu krade vejce vzácných ptáků! Zachrání malá Pia svého otce námořníka? A kdo hlídá maják? To uvidíte v části Strážce majáku.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.