Náhled předního přebalu DVD

Road House

Road House, USA, 2005

Režie: Rowdy Herrington

Hrají: Patrick Swayze, Ben Gazzara, Kelly Lynch, Sam Elliott

Délka filmu: 109 minut

Formát obrazu: 2,35:1

Zvuk: DD MONO český, 5.1 anglický, 2.0 polský, maďarský, turecký

Titulky: české, anglické, maďarské, turecké

Vydal: HCE

Děj filmu: Od producenta filmů Smrtonosná past a Smrtonosná zbraň přichází sexy a akcí nabité dobrodružství, které je plné napětí a super akčních scén. Patrick Swayze se představuje v roli, ve které má šanci dokázat divákovi, že je nejen skvělý tanečník, ale také velmi schopný bojovník.
Dalton je legendární vyhazovač, který přichází do městečka Jasper v Missouri ze zvláštního důvodu: nastolit pořádek v nebezpečném Double Deuce baru. Tím, jak se postupně zbavuje barových rváčů, gangsterů a najatých vrahů, přivolává na sebe vztek jejich zaměstnavatele, notoricky známého vyděrače Brada Wesleyho. Obyvatelé města žijí ve strachu, ale Dalton je odhodlán bojovat. Utkává se s Wesleyovými kumpány v jednom znamenitém souboji za druhým, ale když mu to vrací stále krutějším způsobem, uvědomí si, že se m usí postavit samotnému mafiánskému bossovi v rozhodujícím souboji na život a na smrt.
Spolu s Patrickem Swayzem ve filmu dále hrají Kelly Lynchová a Sam Elliot. Uslyšíte drsnou hudbu od Alabamy, skupiny Jeffa Healeyho, Otise Reddinga a dalších. Tam, kde je Road House je i akce!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.