Náhled předního přebalu DVD

Sněhurka a sedm trpaslíků

USA, 2004

Režie: Walt Disney

Hrají: Animovaný

Délka filmu: 80 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, islandský

Titulky: české, anglické, maďarské, islandské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Sněhurka a sedm trpaslíků je prvním celovečerním animovaným příběhem, který byl kdy natočen. Sněhurka, za kterou získalo studio Walt Disney i svého prvního Oscara, započala tradici legendární Disneyovské rodinné zábavy, která se vyznačuje osobitkým kouzlem, dobrou svatbou příběhu a bezvýhradně špičkovou animací.
Příběh, ve kterém se mísí pohádkové kouzlo, dechberoucí napětí a neobyčejná odvaha, začíná - jak jinak - u kouzelného zracadla. Kdo je na světě nejkrásnější? Zlá královna se dozvídá, že její půvab daleko převyšuje nevlastní dcera, Sněhurka. Proto se jí chce zbavit. Na útěku před nenávistí narazí Sněhurka na chaloupku, ve které žije sedm roztomilých trpaslíků - Šmudla, Prófa, Štístko, Kejchal, Stydlín, Dřímal a nabručený Rejpal. Vzájemné setkání změní osudy každého z nich.
Díky nejmodernějším digitálním technologiím byl obraz i zvuk pohádky, která to všechno začala, citlivě restaurován do nejčistší a nejdokonalejší podoby v celé dlouhé axistenci Sněhurky.

Bonusy: Tajemství vzniku Sněhurky - z kuchyně studia walt Disney, Disneyho zpěvník - "Haj Hou", Šmudlova divoká jízda - hra, Zvukový komentář Walta Disneye a Johna Canemakera, filmového historika, Procházka bonusy s hvězdnými průvodci

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.