Náhled předního přebalu DVD

50x a stále poprvé

50 First Dates, USA, 2004

Režie: Peter Segal

Hrají: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider,...

Délka filmu: 94 minut

Formát obrazu: 2,40:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, arabské, bulharské, chorvatské, dánské, anglické, finské, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, norské, polské, rumunské, srbské, slovinské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Adam Sandler a Drew Berrymore se poprvé od filmu Píseň pro nevěstu sešli před kamerou v jedné z nejlegračnějších romantických komedií.
Henzry Roth má záviděníhodný život v havajském ráji, kde každý večer prožívá románek s krásno turistkou. Sladké chvíle však skončí, když... potká Lucy. Vycházejí spolu výborně, ale další den ho dívka nechce znát. Copak ho může jen tak přehlížet? Ve skutečnosti Lucy trpí ztrátou krátkodobé paměti a přes noc vždycky zapomene, co se minulého dne stalo. Ale zamilovaný mladík udělá všechno pro to, aby dívku svých snů získal, i kdyby to znamenalo hledat každý den znovu a znovu nejrůznější cesty k jejímu srdci.
Komedie 50x a stále poprvé s Robem Schneiderem, Seanem Astinem a Danem Aykroydem vás dokáže rozesmát nejen napoprvé, ale pokaždé!

Bonusy: Komentář režiséra a herců, Vynechané scény, Vynechané scény s volitelným komentářem, Dokumenty z natáčení, Filmografie, Film o filmu, Hudební video, Kinotrailery

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.