Náhled předního přebalu DVD

Pánská jízda

Český film, 2004

Režie: Martin Kotík

Hrají: Martin Dejdar, Vladimír Škutéty, Ondřej Vetchý, Josef Abrhám, Světlana Nálepková, Petra Špalková, Zuzana Krainarová, Jitka Kocurová

Délka filmu: 75 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DD 5.1, 2.0 český

Titulky: anglické

Vydal: Bonton

Děj filmu: Otec Viktor, velice schopný a úspěšný ve své profesi, a jeho syn Petr, neméně úspěšný a nadějný student, se náhle ocitnou v nečekané situaci - po smrti ženy a matky se tyto dva ukázkové příklady dokonalého muže a studenta musí vypořádat s takovou banální záležitostí, jakou je péče o domácnost. Jako schopní, inteligentní a úspěšní muži v tom pochopitelně nevidí žádný problém Marně je zkušený soused Lupínek, zasloužilý dědeček se čtyřmi vnoučaty na krku, varuje a nabízí pomoc. Mužská ješitnost a pýcha jsou silnější. Díky tomu se tak postupně dostávají do víru trapasu, problémů a katastrof, které postupně nahlodávají jejich sebevědomí a boří jejich pevné přesvědčení o vlastní dokonalosti. Ještě že přijíždí na pomoc strýc Artur. I když, jak říká slogan filmu "správný chlapi si poraděj sami", bez žen by to přesto zcela nešlo. Otec musí odolávat svodům a doslova se bránit nájezdům půvabné kolegyně, syn má zase ve své blízkosti pohlednou spolužačku Zuzanu a strýc Artur problémy se svojí vlastní manželkou.
Pánská jízda je zkrátka hravé a vtipné vyprávění určené všem, kteří se rádi baví, i když je jim třeba do breku. Celovečerní debut režiséra a producenta Martina Kotíka, kterému se o kvalitách Pánské jízdy podařilo přesvědčit hvězdnou sestavu herců, svým vlídným a vkusným humorem pobaví diváky i divačky.

Bonusy: film o filmu, Vystřižené scény, Fotogalerie, Biografie, Plakáty, Max Marvel Show (mikrokomedie - 9 minut)

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.