Náhled předního přebalu DVD

Shrek 2

Shrek 2, USA, 2004

Režie: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon

Hrají: Animovaný, mluví: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews, Antonio Banderas, John Cleese, Rupert Everett,...

Délka filmu: 88 minut

Formát obrazu: 1,85:1

Zvuk: DD 5.1 anglický, český, maďarský

Titulky: anglické, české, maďarské

Vydal: Bonton

Děj filmu: Sympatický obří hrdina se vrací ve filmu SHREK 2, nejúspěšnější komedii všech dob, která podle kritiků i diváků překonala svého Oscarového předchůdce! Slovy USA Today je tam "tolik vtípků a gagů, že na to jeden večer rozhodně nestačí. Ani kulaťoučkému zlobrovi."
Aby mohli žít šťastně až do smrti, musí se jet Shrek s Fionou nejdřív představit jejím rodičům do království Za sedmero horami, a tak je čeká další parádně ztřeštěné dobrodružství.
Shreka a jeho věrného "oře" Oslíka tentokrát předvapí zákeřná tchyně, nabubřelý prince Krasoň a slavný nájemný zabiják Kocour v botách - vzteklá šelma, která má ale ve skutečnosti srdce ze zlata.

Bonusy: Nepodařené scény, Seznamte se s Kocourem v botách - roztomilým zlobřím zabijákem, Komentáře tvůrců, Jak se dělal Shrek 2, Dream Works připravuje - ukázky z filmů studia, "Dream works dětem!" - přes 15 her a hříček, Shrekův hudební koutek - zpívejte s Vílou Kmotřičkou! a spousty dalších

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.