Náhled předního přebalu DVD

Bořek stavitel
Béďa zachraňuje

Animovaný film, 2004

Režie: Sarah Ball

Délka filmu: 60 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DD 2.0 český

Vydal: Bonton

Děj filmu:
  1. Béďa zachraňuje - Silná bouře způsobila mnoho škod. Bořek vyráží do práce a zanechává buldozer Maxík s jeřábem Lůďou na farmě. Jenomže neposedná kočka Míca vyšplhá na bouří poničený strom a spadne dolů do vody. Přijede bagr Béďa včas, aby zachránil kachničky i Mícu?
  2. Maxík v nesnázích - Bořek, Béďa a Maxík se chstají opravit tunel. Maxík do tunelu odvážně vjede s nákladem cihel, ale Bořkův generátor se poláme a Maxík zůstane ve tmě sám. Jsou tu ale jeho kamarádi, aby mu pomohli!
  3. Zachraňte ježky - Bořek se svými kamarády musí zachránit rodinu ježků v blízkosti farmy. Napadla ho výborná myšlenka. Rozhodl se, že jim postaví bezpečnou silnici!
  4. Týna má hodně práce - Bořka čeká těžká práce! V krátkém čase je třeba opravit hlavní silnici. Všechno jde docela hladce, dokud se míchačka Julča nedostane do potíží. Podaří se dokončit opravu silnici včas?
  5. Bořek chystá překvapení - Týna odjíždí na návštěvu ke kamarádce. Zatímco je pryč, vymyslí Bořek překvapení: postaví Týně zahrádku, po které vždycky toužila. A stoje mu v tom s radostí pomohou. Postavit pergolu, zasadit květinky, upravit záhonky...jenom aby to všechno stihli, než se Týna vrátí!
  6. Náměsíčný Rolík - Rolík má zlé sny. A kdyby jen to. Za svitu měsíce se vydá na cestu městem a přitom spí, jak dudek. Ostatní stroje, Bořek i Týna se svého náměsíčného kamaráda snaží ze všech sil zastavit, ale ten nevidí, neslyší. Na jeho cestě mu pod válcem mizí květiny i ploty a všichni mají strach, že se stane neštěstí. A tak na Rolíka nastraží past. Podaří se jim kamaráda zachránit?

Bonusy: Hry: domino, pexeso

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.