Náhled předního přebalu DVD

Příběhy od srdce
Velká kniha Medvídka Pú

USA, 2004

Režie: Walt Disney

Hrají: Loutkový

Délka filmu: 76 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DS český, anglický, maďarský, polský, portugalský

Titulky: české, anglické, polské, maďarské, portugalské, chorvatské, slovinské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Připravte se na nejkrásnější a nejzvláštnější ze všech příběhů Medvídka Pú! Milovaný Medvídek Pú a jeho veselí přátelé se setkají v pokoji Kryštůfka Robina, kde objeví jeho vzácnou knihu plnou roztomilých příběhů napsaných o nich samotných! Tyto úžasné příběhy se jako kouzlem stávají skutečností a všechny oblíbené postavičky se objevují docela novým způsobem v jedné okouzlující kapitole za druhou! Podívejte se, co se stane, když Tygr nemůže spát a přátelé ho odnaučují skákat, když se sova Kessie s přátlei ztratí ve Stokorcovém lese, nebo když má Ijáček svůj velmi mimořádný den a mnohem, mnohem víc!
Velká kniha Medvídka Pú: Příběhy od srdce přináší počítačovou animaci velice blízkou skutečnosti, šest nádherných nových písní a hlasy, které si zamilujete. Přidejte se k Medvídkovi Pú a jeho roztomilým přátelům a užijte si s nimi legraci a fantazii bez konce!

Bonusy: Zapoj fantazii, Vybarvi si své přátele, Poskládej si své oblíbené postavičky, Všechno o Medvídkovi Pú a jeho přátelích, Jak přišel Medvídek Pú na svět

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.