Náhled předního přebalu DVD

Výplata

Paycheck, USA, 2004

Režie: John Woo

Hrají: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman

Délka filmu: 113 minut

Formát obrazu: 16:09

Zvuk: DD 5.1 anglický, český, maďarský

Titulky: anglické, české, maďarské

Vydal: Bonton

Děj filmu: V dílně režiséra Johna Woo se zrodil tento futuristický thriller, kombinace skvělé akční podívané a skryté záhady, která zaručuje, že budete napjatí od strhujícího začátku do dech beroucího konce.
Michael Jennings je vynikající počítačový inženýr pracující na supertajných projektech. Po každém úkolu je Jenningsova krátkodobá paměť vymazána, aby si nemohl rozpomenout na žádné tajné informace. Po ukončení práce na svém posledním projektu - tříletém kontraktu se šestimístnou odměnou - který mu byl zadán starým přítelem, se Jennings ke svému údivu dovídá, že se své odměny vzdal. Po pár dnech navíc dostává podivný balíček obsahující vodítko k jeho zapomenuté minulosti. S pomocí své krásné kolegyne se Jennings vydává rozluštit tajemství své minulosti... a snaží se přitom vyhnout strašnému konci, který na něj čeká v budoucnosti.

Bonusy: Audio komentář, Pokušení osudu: kaskadérské kousky z filmu výplata, Výplata: Nový design, Pro budoucnost, Vymazané scény, prodloužené scény: Jiný konec filmu

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.