Náhled předního přebalu DVD

Lví král 2
Simbův příběh

Lion King 2, USA, 2004 (1994)

Režie: Walt Disney

Hrají: Animovaný

Délka filmu: 78 minut

Formát obrazu: 1,66:1

Zvuk: DD 5.1 anglický, DS český, maďarský

Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Lví král 2: Simbův příběh dějově završuje trilogii o Lvím králi. Působivý a velkolepý snímek vychází v novém zvláštním vydání. Potkají se zde Kiara a Kovu, zástupci nejmladší generace vládnoucí lví dynastie. Prožijí spolu "Upendi" - lásku - a pochopitelně také spoustu legrace s oblíbenými Timonem a Pumbou!
Kiara, tvrdohlavá dcera Simby, je dědičkou trůnu. Místo vladařských povinností ji ale láká daleko více dobrodružství. Když nebojácně prozkoumává přísně zakázanou Vnější zemi, setká se s rozpustilým malým Kovu, který se rozhodl vydat se po stopách Scara. Kiara a Kovu se tak spolu snaží najít své místo v "Kruhu života" a poznávají, že jsou jedinou nadějí na usmíření mezi dvěma znesvářenými královstvími.
Speciální edice Lví král 2: Simbův příběh je vynikající animovaný film z dílny studia Disney, který obsahuje šest krásných písní a spoustu skvělé zábavy. Tento snímek nesmí chybět v žádné filmové sbírce!

Bonusy: Jak si Timon a Pumbaa harají ve Lví říši, Timon a Pumbaa: Zjistěte proč?, Všechno o lvech, Simba je hrdý na svou smečku (Film o filmu), Zazpívej si s filmem, Jeden po druhém, "Láska si najde cestu" (videoklip)

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.