Náhled předního přebalu DVD

Spider-Man

Spider-Man, USA, 2004

Režie: Stan Lee, Morgan Gendel, Rick Ungar

Hrají: Animovaný

Délka filmu: 266 minut

Formát obrazu: 1,78:1

Zvuk: DD 5.1 anglický, francouzský, španělský

Titulky: české, dánské, holandské, finské, francouzské, řecké, hebrejské, maďarské, norské, portugalské, španělské, švédské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Úžasný Spider-Man přichází na DVD v 3D animaci! Díky nejmodernější CGI animaci a novým výrobním procesům Spider-Man znovu ožívá.
Příběh podle legendární komiksové knížky vydavatelství Marvel vypráví o dobrodružstvích Petera Parkera, který získal nadlidské schopnosti po kousnutí geneticky upraveným pavoukem. Talentovaný Neil Patrick Harris, zpěvačka Lisa Loeb a televizní hvězda Ian Ziering propůjčili své hlasy Peterovi, M. J. a Harrymu spolu s dalšími herci, rockerem Robem Zombiem, hvězdou rapu Eve, Ginou Gershon, Kathy Griffin, Michaelem Clarkem Duncanem, Stanem Leem a dalšími.
Na obrazovkách Spider-Man ožívá především díky spojení komiksové knihy, animace a televizních hvězd. Na výrobě spolupracoval Brian Michael Bendis společně s Audu Padenem. Jako vedoucí výroby Spider-Mana se uplatnil spolutvůrce Stan Lee, Morgan Gendel a ze společnosti Marvel Avi Arad a Rick Ungar.

Bonusy: Vtipné scény, Fotogalerie, Audiokomentář tvůrců ke všem epizodám, Dokumenty z natáčení: hudba, animace, postavy, Film o filmu, Záběry z více úhlů kamery, Vizualizace, 6 kinotrailerů, Upoutávka na Spider-Man 2

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.