Náhled předního přebalu DVD

Putování s pravěkými zvířaty

Walking with Beasts

Režie: Jasper James

Hrají: Dokument

Délka filmu: 180 minut

Formát obrazu: 16:09

Zvuk: DD 2.0 anglický

Titulky: české, anglické

Vydal: Bonton

Děj filmu: Když před 65 miliony let vyhynuli dinosauři, svět nezůstal prázdný. Řada podivuhodných tvorů přišla a odešla a teď o nich prakticky nic nevíme. Tato bizarní zvířata však patří mezi ty nejzajímavější tvory, kteří kdy naši planetu obývali.
Oscarový tým, který nám přinesl Putování s dinosaury, nyní představuje vývoj savců. Spojení výsledků posledních vědeckých bádání, pokročilé počítačové grafiky a působivých příběhů z historie nám umožňuje nahlédnout do zaniklého světa a poslechnout si jeho zvuky - tentokrát plné života - a vy můžete být pevně přesvědčeni o tom, že existoval.
Putování s pravěkými zvířaty vám nabízí cestu několika rozdílnými obdobími. Od nejteplejšího a nejvlhčího klimatu, jaký Země poznala, po nejchladnější období - dobu ledovou. Podívejte se na předchůdce velryb, raději se vyhněte masožravému praseti velikosti nosorožce a politujte koně velkého jako kočka, kterého sezobl pták vysoký jako člověk!
Součástí edice jsou i dva 50minutové speciály. Triumf savců vypráví příběh o úspčšné adaptaci savců na Zemi a jejich budoucí převaze.
Speciál Zvíře v nás ukazuje mnoho lidských charakteristických rysů, které se objevily, když se člověk adaptoval k životu na stromech.

Bonusy: Fotogalerie, Storyboardy, Dokumenty, 6 epizod

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.