Náhled předního přebalu CD

Sinéad O´Connor

Am I Not Your Girl?

© Webová stránka je vlastnictví CD klubu AUSID Pardubice.

  1. Why Don´t You Do Right?
  2. Bewitched Bothered And Bewildered
  3. Secret Love
  4. Black Coffee
  5. Success Has Made A Failure Of Our Home
  6. Don´t Cry For Me Argentina
  7. I Want To Be Loved By You
  8. Gloomy Sunday
  9. Love Letters
  10. How Intensive
  11. Scarlet Ribbons
  12. Don´t Cry For Me Argentina